Описание на услугите

Декември 22, 2017

"Микроблейдинг на вежди"

Микроблейдинг техниката е изцяло ръчен метод, при който се използва писалка, в която се монтират микроигли, индивидуални за всеки клиент и предназначени изцяло за еднократна употреба. C тяхна помощ в кожата се вкарва пигмент, като по този начин се рисуват множество единични косъмчета. Избира се форма на иглите, размер и цветови пигмент поотделно за всеки един клиент, съобразно неговите лицеви характеристики. Пигментите, които се използват, са на растителна основа. Те са стерилни, нетоксични и хипоалергенни. Преди да се пристъпи към извършване на процедурата, е необходимо да се направи подробна консултация с клиента. Той получава пълна информация за процедурата, придружена с точно описание на необходимите грижи за третирания участък, които е необходимо да се полагат през следващите 10 дни. Уточнява се желаната форма на веждите. След измерване на симетрията, се пристъпва към рисуване с молив и одобряване на подходящата форма. Следващият етап е избиране на пигментите спрямо цвета на косата, за да се избере най-подходящия. Едва тогава се пристъпва към същинската процедура и към щриховането на веждите. Цялата процедура отнема около час и половина и протича при почти пълна липса на болка. Микроблейдинг техниката е процедура, която се извършва на два етапа в рамките на месец. Необходимо е да се направи корекция или т.нар. ретуш след около 30 дни, за да се затвърдят първоначалните резултати. Трайността зависи основно от типа на кожата на клиента. Най-добри и трайни резултати се наблюдават при хора със суха кожа. При мазна кожа резултатите са малко по-краткотрайни. В общия случай трайността на процедурата е до година и половина - две. Методът е подходящ и при алопеция или след химиотерапевтични процедури, при които има пълна липса на косъмчета в зоната на веждите.

Почистване на лице мануално с израелската професионална серия "GiGi"

Процедурата способства за почистване на замърсено лице, запушени пори, омазняване на кожата. Процедурата включва: почистване на лицето с антибактериален гел; тонизиране; нанасяне на омекотяващ гел за комедони; пароозонатор; мануално почистване на лице; дарсонвал с антибактериална пудра; нанасяне на терапевтична антибактериална маска; финален успокояващ крем.

Поставяне на мигли по метода "косъм по косъм"

При този метод на удължаване и сгъстяване миглите се апликират косъм по косъм и не могат да се различат от естествените. В резултат се получава изключително изразителен поглед. Издържат около месец, след което предстои поддръжка. С този нов метод можете да удължите и сгъстите миглите си за продължителен период от време. Миглите са изработени от коприна, която не дразни и не пречи на процеса на възстановяване на Вашите собствени мигли.

В отговор но различните предпочитания дължината на копринените мигли варира между 8-15 мм. и са с разнообразен обем и цветове.

"Трайното удължаване и сгъстяване на коса с треса с капси"

При този метод удължената коса се прикрепя за вашата посредством капси. Удълженията могат да бъдат както треси, така и кичури. При метода удължаването е постоянно, косата не се маха и слага всеки ден. На около 2-3 месеца е необходима поддръжка. Препоръчва за клиенти с къдрава и много гъста коса. Салонът работи с естествени коси, по специална поръчка в завимост от индивидуалната структура на косата на всеки клиент. Естествената коса за удължаване, се предлага в различни разновидности и изглежда по-реалистична от синтетичната. Едно от предимствата на естествената коса е че можете да я третирате и поддържате, както вашата собствена коса.

"Трайното удължаване и сгъстяване на коса със стикери цената включва"

Това е иновационен метод в световната мода и се слави като незабележим и щадящ косата метод. Методът е бърз, незабележим, а качеството е гарантирано. Предимствата на този нов метод са : Целия процес изисква кратко време, стикерите не се забелязват и чувстват под Вашата коса, не се усещат при допир. На около 2-3 месеца е необходима поддръжка. Допълнително вградената коса задължително трябва да съответства по цвят и структура на Вашата собствена. Преди да удължите или сгъстите косата си в Салон Бени ще бъдете консултирани от специалист, който да Ви предложи най-подходящата за Вас коса и цвят, която вие трябва да закупите преди процедурата на поставяне.

"Епилацията със захарна паста"

Експертите на Дермаепил създадоха продукти,които промениха представата за обезкосмяването. Чувствителните зони трябва не само да бъдат щадени, но и обгрижвани, с което стандартната кола маска далеч не се справя. Лабораторията на Дермаепил, след дългогодишни проучвания създаде продукти, изключтелно подходящи за чувствителни зони. Обезкосмяването със захарна паста Дермаепил е значително по-безболезнено, без разтягане на кожата, без излющване и забити косми! При епилация с шугаринг Dermaepil болката е незначителна, няма забити косми и излющена кожа, космите израстват значително по-бавно. Иновативната формула, съчетана със специфична и прецизната техника на работа, прави Dermaepil Sugar paste уникален по рода си продукт за депилация, превъзхождащ многократно познатите досега методи за обезкосмяване.

"Casmara" Men Mask

Любимата маска на суетните мъже. Абсорбира замърсяванията, свива порите. Невероятен лифтинг ефект.

"МУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН козметичен апарат за лице за Диамантено микродермоембразио, Безиглена мезотерапия, Кислородна мезотерапия"

Процедурите включват:

Диамантено микродермоембразио - измиване на лицето - обработка с диамантения накрайник - тонизиране на кожата - завършващ крем Микродермабразиото представлява нехирургичен метод за подмладяване на кожата чрез механична ексфолиация на кожата, без химикали или лазер.Това е една модерна и безболезнена алтернатива за допълване на традиционните химически или лазерен пилинг. Бърз и удобен начин за бързото възстановяване и възвръщане на гладката и млада кожа. Процедурата представлява бърза, лесна и ефективна форма за ексфолация за всеки тип кожа, без болка и дискомфорт. Чрез него се премахват мъртвите клетки от повърхността на кожата, като се стимулира производството на нови млади клетки. Тази процедура намалява фините бръчки, петната , белезите, стриите и полира прецизно кожата. В резултат вашата кожа е по-здрава, жизнена и еластична.

Безиглена мезотерапия - измиване на лицето - почистване с пилинг от мъртви клетки и замърсявания - вкарване на ампула(според нуждите на кожата) чрез безиглена мезотерапия - криотерапия - финален крем При безиглената мезотерапия активните субстанции се вкарват в кожата чрез ултразвук без абсолютно никаква болка и странични реакции. Процедурата осигурява известен ексфолииращ ефект, като отблокира порите, доставя на кожата истински комфорт и повишава нейната еластичност и блясък. Безиглената мезотерапия е подходяща за всяка възраст, може да се прави във всяка част на деня и не се влияе от сезоните. Тя е специално насочена за тези, които искат да подобрят състоянието на кожата си, нейната еластичност, мекота и свежест без да изпитват дискомфорт от убождането с игли.

Кислородна мезотерапия - почистване на лицето с пилинг - вкарване на ампула в кожата чрез кислороден накрайник - завършваща кислородна маска. Mетодът кислородна мезотерапия е ефективен начин за елиминиране на редица кожни несъвършенства. Принципът на технологията е инжектиране на активните съставки + притока на кислород в кожата под определено налягане вследствие на което тези съставки се абсорбират от вътрешните слоеве на кожата. След прилагането на тази терапия кожата е по-сияйна, нейната жизненост се подобрява, бръчките се елиминират и се решават редица други кожни проблеми. Сред другите положителни ефекти от този процес са забавяне стареенето на кожата и ускоряване на метаболитните процеси в клетките; повишено кръвообръщение; ускорена регенерация; подобрено клетъчно дишане и елиминиране на отпадъчните продукти и токсини. Kислородна мезотерапия няма противопоказания и ограничения и е подходяща както за тийнейджъри с акнеични кожи, така и за пациенти в средна и зряла възраст.

Апарат за Водно Дермабразио и Радиочестотен Лифтинг. Комбинация от няколко функции за безболезнено почистване, подмладяване, пилинг, лечение на акне, пигментация и белези.

Почистване на лице с водно дермабразио

Водното дермабразио е комплексна програма за дълбоко почистване на кожата и едновременно с дълбоко хидратиращо и подмладяващо действие. Освен за почистване на кожата в дълбочина, терапията се прилага и срещу фини линии, пигментни петна, неравномерен тен, акне и дава чудесни резултати при мазна кожа с разширени пори. Тази процедура е една от най-ефективните до сега терапии при борбата с акнето и черните точки, тъй като не само локализира огнището, но и го лекува, като отстранява източника. Подходящ както за нормална, така и за суха и чувствителна кожа.

• минимално инвазивна процедура;

• хидратира кожата в дълбочина;

• спомага за проникване на полезните съставки в дълбочина;

• използва система за пречистване на водата;

• подобрява тена, свива порите, изглажда кожата.

Pадиочестотен лифтинг

Радиочестотният лифтинг е нов нехирургически метод за подобряване структурата на кожата, като се използва успешно както за терапии на лице, така и на тяло. Целта на радиочестотата е да генерира висока темепратура в дълбоките слоеве на кожата (дермата), където еластиновите и колагенови нишки като скеле поддържат кожата опъната, стегната и здрава. За разлика от хирургическия лифтинг, където няма промяна в структурата на кожата и тя продължава да старее със същите темпове, то радиочестотният лифтинг активизира фибропластите да произведат нов колаген. Дермата се удебелява, реконструира се овала, фините бръчки изчезват и кожата е видимо по-млада и стегната.

Важно: За максимален ефект е необходим курс от 6 или 8 процедури, направени през интервал 8 -10 дни.